Betingelser

Vigtig information angående brugen af GoDrive

Betingelser

Betingelserne gælder for alle aftaler indgået på GoDrive.dk med GoDrive ApS som virksomheden bag (CVR: 36946881). I det følgende nævnes GoDrive ApS blot som GoDrive.dk.

Produktinformation

På GoDrive.dk oplyses alle vores produkters væsentligste egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til os via info@godrive.dk.
GoDrive.dk kan bruges til administration af hhv. bookinger/aftaler, SMS-påmindelser, elev- og lærerdatabase, kommunikation og alt relateret hertil.

Rettigheder

Alle rettigheder til systemet tilhører GoDrive.dk. Køber har ved købt abonnement opnået en ikke-eksklusiv brugsret til systemet, som GoDrive.dk til enhver tid kan indrage uden varsel.

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og muligvis fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt GoDrive.dk accepterer ordren. Abonnementsprisen inkluderer ikke brug af SMS'påmindelser - disse bliver faktureret adskilt én gang om måneden. Alle priser er vist ekskl. moms.
Såfremt du har købt et abonnement til GoDrive.dk vil vi automatisk fakturere hver måned indtil du opsiger dit abonnement hos os.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på GoDrive.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at tegne abonnement. Købers bestilling af varer fra GoDrive.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til GoDrive.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og GoDrive.dk er først indgået, når køber har betalt og GoDrive.dk fremsender faktura på handlen.

Betaling og abonnement

Alle køb på GoDrive.dk betales med betalingskort. Data sendes altid krypteret (via SSL) til vores betalingsgateway-udbyder, og du er sikret, at ingen ser eller gemmer dine oplysninger udover dig selv og vores betalingsgateway (Stripe.com). Vi trækker automatisk dit månedlige abonnement hver måned indtil du opsiger din aftale med os. Betalingen trækkes forud. Hver gang der bliver foretaget en betaling vil du modtage en kvittering i dit system.
Hvis vi i forbindelse med en betaling ikke kan trække det fulde beløb fra dit kort, vil du modtage en besked herom og blive bedt om at tilmelde et nyt betalingskort.

Misbrug

GoDrive.dk søger at hindre ethvert misbrug af sine ydelser, men kan ikke garantere, at misbrug eller indtrængen i GoDrive.dk's it-systemer ikke kan forekomme.
Såfremt kunden mistænker, at der sker misbrug af kortdata, GoDrive.dk's ydelser, eller at der er sket eller vil ske forsøg på indtrængning i GoDrive.dk's it-systemer, skal dette straks meddeles GoDrive.dk. Tilsvarende skal kunden straks meddele GoDrive.dk, såfremt kunden har været udsat for misbrug af kortdata eller forsøg på eller faktisk indtrængen i de it-systemer, som kunden anvender.
Såfremt GoDrive.dk skønner, at kunden misbruger betalingssystemet, overtræder sikkerhedsforskrifter og retningslinjer udstedt af GoDrive.dk eller betalingsgateway-udbyderen (Stripe.com), eller at der sker misbrug fra et domæne tilhørende kunden, er GoDrive.dk berettiget til at hindre kundens brug af betalingssystemet uden varsel eller hindre adgang til betalingssystemet fra det pågældende domæne uden varsel.
GoDrive.dk fraskriver sig ethvert ansvar, såfremt kunden ikke har overholdt sikkerhedsforskrifter og retningslinjer udstedt af GoDrive.dk eller betalingsgateway-udbyderen (Stripe.com).

Opsigelse

Alle købte abonnementer kan til enhver tid opsiges uden varsel af GoDrive.dk. Opsigelse fra køber kan kun ske til udgangen af en igangsat periode, som typisk strækker sig over en måned. Opsigelse sker igennem systemet under 'Abonnement' eller ved at kontakte GoDrive.dk på info@godrive.dk.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

GoDrive.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på vores hjemmeside. Information som ikke findes på www.godrive.dk er uden for vores kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Fortrydelsesret

Køber tager sit medlemskab i brug med det samme det er købt og der er derfor ikke nogen fortrydelsesret.

Forbehold for ændringer

GoDrive.dk forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website uden varsel. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Klar til at komme igang? Opret din køreskole, eller bliv ringet op af os.